Sopimusjuridiikka ja vaadehallinta ydinenergia-alalla

Aika: 19.5.2016, klo. 9-12
Paikka: Technopolis Teknobulevardi 3-5, Vantaa (kokoustila Akropolis 1)

Tule kuulemaan kokeneilta asiantuntijoilta mitkä ovat pahimpia sudenkuoppia ydinvoimalaitoshankkeessa. Kristiina Leppäsellä, Asianajotoimisto Borenius Oy on vuosien kokemus niin Olkiluodon kuin Hanhikivenkin ydinvoimalahankkeiden tiimoilta, Hän tuntee sopimuskentän aina laitostoimitussopimuksesta pitkälle alihankinta ja -urakointiketjuun saakka. Martti O. Turusella, MARVIN Oy on rautainen käytännön kokemus Olkiluodon vaadehallinnasta, myös jo kärjistyneissä tilanteissa. Molemmat luennoitsijat tuntevat hyvin ydinvoima-alan säännösviidakon ja mitä käytännön vaikutuksia ydinvoimahanke tarkoittaa tavanomaiseen rakentamiseen verrattuna. Ydinvoimalaitoshankkeen omistajanäkökulmasta asiaan esittää näkökulman Pekka Ottavainen. Ottavaisella on kokemusta Olkiluodon ja Hanhikiven hankkeiden osalta.

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan miten ydinvoimahankkeessa voi onnistua. 

OHJELMA jaetaan paikanpäällä

Hinta
 Perushinta Alennettu hinta FinNuclear ry:n jäsenyrityksille
 300 eur + alv 24 % 200 eur + alv 24%

Lisätietoa
Pekka Ottavainen
0400 26 1097
pekka.ottavainen@finnuclear.fi
Ilmoittautuminen

Suljettu

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli osallistuminen perutaan 3 viikkoa ennen koulutuksen alkua, on osallistumisen peruutus maksuton. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta ja koko hinnan, jos osallistuja peruuttaa tulonsa 0-1 viikko ennen koulutuksen alkua, keskeyttää koulutuksen tai jättää kokonaan saapumatta koulutukseen. Ilmoittautujan tilalle voi ilman lisämaksua tulla samasta organisaatiosta toinen osallistuja. Peruutuksen tulee tapahtua kirjallisesti osoitteeseen info@finnuclear.fi.

FinNuclear pidättää oikeuden peruuttaa tai siirtää koulutusta, mikäli ilmoittautumisien määrä on riittämätön. Mikäli joudumme peruuttamaan valmennuksen pyrimme ilmoittamaan kaikille osallistujille viikkoa ennen kuin valmennus määrä toteuttaa. Huomautamme kuitenkin, että tämä ei ole aina mahdollista. Osallistumismaksut korvataan täysimääräisesti. FinNuclear ei ota vastuuta mistään välillisistä menetyksistä ja ei korvaa muita kuin osallistumismaksun. Muita menoja ovat esimerkiksi kuljetus-, majoituskulut ym