FinNuclear yritysvalmennus

Koulutusta edistämään yritysten kykyä osallistua ydinvoimaprojekteihin

FinNuclear ry organisoi koulutusta ja valmennusta, joiden tarkoituksena on edistää yritysten kykyä osallistua tuleviin ydinvoimaprojekteihin niin kotimaassa kuin ulkomailla.

FinNuclear ry:n jäsenyritykset saavat valmennuksien osallistumismaksusta alennusta.

Tulevat yritysvalmennukset FinNuclear:n etusivulla 
Esimerkkejä FinNuclear:n organisoimista valmennuksista

Turvaluokitellun mekaanisen komponentin toimitusprosessi
Valmennuksessa osallistuja perehtyy mekaanisen komponentin toimitusprosessin käytäntöihin ja lupaprosessiin, tilauksesta käyttöönottoon. Valmennus auttaa ymmärtämään ydinvoima-alan alihankintatoimintaan kohdistuvia dokumentaatio- ja tarkastusvaatimuksia konkreettisen case-esimerkin kautta. Valmennuksen tavoite on tukea ymmärrystä mm dokumentaation laajuudesta sekä eri vaiheiden kestosta, jotta nämä osataan huomioida tarjoustoiminnassa.

Katsaus ydinvoima-alan standardiin ASME NQA-1 ja pääauditoija valmennus
Valmennuksen tavoite on perehdyttää osallistuja ydinvoima-alan standardiin, ASME NQA-1:n, joka asettaa vaatimukset ydinvoimalaitosten laadunvarmistukselle. Tämän lisäksi osallistujalla on mahdollisuus suorittaa ydinvoima-alan pääauditoijan sertifikaatti. 

Valmennuksia eri teemoilla
FinNuclear organisoi vuosittain valmennuksia vaihtuvilla teemoilla perustuen sen hetkiseen tarpeeseen yrityksissä. Järjestettyjä valmennuksia ovat mm.