Rosatom-FinNuclear seminaari ja b2b -päivä

Aika ja paikka

24-25.5.2016  
Technopolis Peltola, Yrttipellontie 1, Oulu 

Sisältö

Ensimmäisen päivän seminaari tarjoaa ajantasaista tietoa Hanhikivi-1 hankkeen laitostoimittaja ROSATOM:sta ja sen pääkumppaneista. Seminaarissa kuullaan näiden organisaatioiden hankintatavoista, alihankintaketjuun kohdistuvista vaatimuksista ja tulevista hankinnoista. Kontaktien luomiseksi on seminaaripäivän päätteeksi verkostoitumistilaisuus. Lisäksi seuraavana aamupäivänä on mahdollisuus yrityskohtaisiin 20-30 minuutin B2B -tapaamisiin seuraavien organisaatioiden kanssa: Raos Project, Titan-2 ja Atomenergomash. Tilaisuuden kielipari on Suomi-Venäjä. Paikalla on tulkkeja molempina päivinä.

Tilaisuuden yhteistyökumppanina on Business Oulu.

Ohjelma

Huom. Ohjelmaan saattaa tulla joitakin muutoksia.

Hinta
  • Seminaari ja verkostoitumistilaisuus 250 EUR/hlö +alv 24 % sisältäen kahvitarjoilut, lounaan ja cocktail-tilaisuuden
  • B2B -tapaamiset 250 EUR/yritys + alv 24 % (1-3 tapaamista)
FinNuclear ry:n jäsenyrityksen 2:lle edustajalle seminaari, verkostoitumistilaisuus ja B2B -tapaamiset ovat maksuttomia. Mikäli edustajia osallistuu useampi, laskutetaan yllä olevan hinnaston mukaisesti.

Pysäköinti

Majoitus
Majoituskiintiöitä on varattu 22.4.2016 asti seuraavista hotelleista:
  • Lapland hotel Oulu, 50 huonetta
  • Radisson Blu Oulu, 20 huonetta
  • Scandic Oulu, 20 huonetta
Varaustunnus on FINNUCLEAR. Osallistujat kustantavat majoituksensa itse.

Lisätietoa
Leena Jylhä, gsm. 044 710 2060, leena.jylha@finnuclear.fi
Jekaterina Saikkonen, gsm. 044 710 2062, jekaterina.saikkonen@finnuclear.fi
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on suljettu

B2B -tapaamispyynnöt toimitetaan vastapuolen organisaatioille ilmoittautumis-järjestyksessä. Tapaamiset vahvistetaan toukokuussa viimeistään viikon 20 alussa. FinNuclear -jäsenyritykset ovat tapaamisien osalta etusijalla. Rajallisen ajan vuoksi kaikkia tapaamisia ei pystytä organisoimaan, mutta tilaisuuden lisäksi yrityksillä on mahdollisuus tavata seminaariin osallistuvat organisaatiot "Pohjoinen Teollisuus 2016" -messuilla 25-26.5.2016. Tapaamisista laskutetaan ainoastaan niiden toteutuessa.

HUOM! Turvallisuussyistä tilaisuuteen pääsevät sisälle vain ennalta ilmoittautuneet henkilöt. Osallistujilla tulee olla mukana kuvallinen henkilötodistus. Käyntikortti tulee jättää tilaisuuteen saavuttaessa.


Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli osallistuminen perutaan 3 viikkoa ennen tilaisuuden alkua, on osallistumisen peruutus maksuton. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% osallistumisen hinnasta ja koko hinnan, jos osallistuja peruuttaa tulonsa 0-1 viikko ennen tilaisuuden alkua, keskeyttää osallitumisen tai jättää kokonaan saapumatta. Ilmoittautujan tilalle voi ilman lisämaksua tulla samasta organisaatiosta toinen osallistuja. Peruutuksen tulee tapahtua kirjallisesti osoitteeseen info@finnuclear.fi.

Esitykset

Esitykset ovat osallistujien ladattavissa ala olevan sivun kautta. Sivulle pääsee tunnuksilla, jotka on jaettu osallistujille sähköpostitse 27.5.2016